La Vall d'Uixó celebrarà la dansa amb diverses activitats dins de 'La Vall Dansa'

La Vall d'Uixó celebrarà la dansa amb diverses activitats dins de 'La Vall Dansa'
29/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la tercera edició del programa La Vall Dansa, on es celebraran activitats gratuïtes durant tot el mes de febrer per a commemorar el mes de la dansa. Les activitats començaran l’1 de febrer, a l’Auditori Leopoldo Peñarroja, amb un flashmob flamenc, amb el taller de dansa africana i amb la Gala de la Dansa; el dia 15 de febrer es portarà a terme en el Palau de Vivel el taller de dansa inclusiva i, per últim, el 28 de febrer es realitzarà, també a l’Auditori Leopoldo Peñarroja, l’espectacle ‘La Plataforma’, a càrrec de la Jove Companyia del Conservatori Professional de Dansa de València.

“Volem que la dansa arribe a totes i tots i que puguem ser partícips de tots els moviments culturals que sorgeixen en la nostra ciutat”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui defineix la programació com molt “completa, variada, inclusiva i educativa”.

Com a novetat, aquest any els tres instituts de la localitat participaran en la Gala de la Dansa amb actuacions que tenen la violència com a temàtica central. A més enguany s’ha buscat la implicació dels barris, tal com ha explicat la regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez: “aquest és un projecte de proximitat i d’apropament de la dansa als nostres barris i al nostre veïnat i seguirem treballant perquè La Vall Dansa s’integre en tota la nostra societat”.

Els membres de Rytme, Marián López i Aquilino Abad, han demanat a les persones participants en el flashmob flamenc que porten un detall flamenc per “omplir de color el passacarrer”, que s’iniciarà en la rotonda del creuament de l’Avinguda Jaume I i l’Avinguda Sud-oest i que finalitzarà al hall de l’Auditori. També han indicat que, després de la participació dels IES en la Gala de la Dansa, es portarà a terme una part més professional a càrrec de tres companyies: “agraïm a l’Ajuntament per fer possible que aquestes activitats siguen gratuïtes i obertes al poble i animem a participar, no sols a la ciutadania de la Vall, sinó també als pobles del voltant”.

Les úniques activitats que requereixen invitació (també gratuïta) són la Gala de la Dansa i l’actuació La Plataforma. Aquestes es poden aconseguir en els centres socials de cada barri, o bé posant-se en contacte amb l’acadèmia Rytme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari