La Vall d'Uixó i el BTT Machacaos presenten el VI Trofeu BTT Ciutat de la Vall d'Uixó

La Vall d'Uixó i el BTT Machacaos presenten el VI Trofeu BTT Ciutat de la Vall d'Uixó
14/02/2020 -

El diumenge 23 de febrer tindrà lloc el VI Trofeu BTT Ciutat de la Vall d’Uixó ‘La Machacá’. L’Ajuntament i el club BTT Machacaos han presentat aquesta sisena edició, que compta amb dues distàncies: la primera de 40 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.095 metres, més assequible, i la segona de 70 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.960 metres, més tècnic i expert.

La regidora d’Esports, Mar Arzo, ha mostrat el suport municipal “a aquesta mena d’esdeveniments, que no sols fomenten que la gent practique esport, sinó que els participants i els seus acompanyants coneguen la nostra ciutat, els nostres paratges més emblemàtics i el nostre entorn natural, com Penyalba o Aigualit”.

José Luis Roig ‘Pepitxu’ i Víctor Serrano, membres del BTT Piqueu-vos, han assenyalat que enguany ja hi ha participants confirmats de quatre comunitats autònomes. Entre ells “esportistes molt importants i reconeguts”, com el guanyador de l’any passat i un dels millors d’Espanya, Roberto Bou, així com José Cabello, David Archelos, Merche Villanueva i els locals Rubén Murillo i David Gor.

Més de 70 voluntaris garantiran la seguretat d’aquest esdeveniment, en el qual hi haurà dos avituallaments per a la distància curta, quatre per a la llarga i el final. A més hi haurà sorteig de regals per part de les entitats col·laboradores, als qui els organitzadors han agraït la seua implicació “perquè la prova es vaja consolidant”.

Per a finalitzar, Arzo ha agraït “la gran faena” que realitza el club per a portar avant aquesta carrera “perquè no és fruit d’un dia, sinó de mesos de preparació”. A més ha animat a tots els vallers i valleres “al fet que vagen a animar als ciclistes i a veure la prova, que és molt vistosa i bonica i passa per pràcticament tot el terme municipal”. L’eixida serà a les 8.30 hores des de la plaça del Parc, on també finalitzarà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari