La Vall d'Uixó programa a distància el primer semestre de la Universitat Popular

La Vall d'Uixó programa a distància el primer semestre de la Universitat Popular
24/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha programat una Universitat Popular a distància per a aquest primer semestre del curs, adaptada a la nova normalitat i a la necessitat de prevenir la Covid-19. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha assenyalat que de cara als pròxims trimestres “es valorarà l’evolució de la pandèmia i decidirem si variem el plantejament i tornem a organitzar activitats presencials”.

Els tallers de cuina, balls de saló, tai-chí i chi-kung no necessiten inscripció i es realitzaran a través de Youtube i de les televisions locals en diversos horaris. D’altra banda, els tallers de teatre i guitarra i el curs bàsic de llengua de signes (en superar-lo s’entregarà un certificat oficial de nivell A1) s’impartiran de manera online i és necessari inscriure’s, demanant cita prèvia a l’Ajuntament: en www.lavallduixo.es/citaprevia o en el telèfon 964690184. Les places són limitades.

Arter ha assenyalat que la ciutadania de la Vall d’Uixó és “molt dinàmica, participativa i activa i no volíem estar al marge de l’èxit que cada any té la Universitat Popular i de les peticions de l’alumnat”. Per això, els tallers que podien fer-se a distància s’han programat en aquest primer trimestre, a l’espera d’avaluar la situació de la pandèmia en els pròxims mesos.

DEVOLUCIONS DEL CURS PASSAT

El passat curs, la declaració de l’Estat d’Alarma va obligar a suspendre la Universitat Popular el mes de març, per la qual cosa els participants tenen dret a la devolució de la matrícula. Per això, s’ha enviat una carta a totes les persones inscrites amb la informació per a sol·licitar la devolució dels diners.

Les persones en aquesta situació han d’emplenar una sol·licitud i entregar-la en el Registre de l’Ajuntament amb cita prèvia. En un breu espai de temps es realitzarà la devolució en el número de compte que s’indique. Per a resolució de dubtes, ajuda en el tràmit o persones que no hagen rebut la carta, poden informar-se en el telèfon 964692793.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari