La Vall d'Uixó celebra la seua primera cursa 5k virtual

La Vall d'Uixó celebra la seua primera cursa 5k virtual
22/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó juntament amb les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer i la Caixa Rural Sant Vicent han presentat hui la seua primera cursa de cinc quilòmetres en modalitat virtual. Des de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Arzo s’ha decidit crear aquesta competició “adaptada a la situació de pandèmia, però que ens permet seguir traent l’esport als carrers de la nostra ciutat i donar valor al paratge turístic més conegut de la Vall”.

El president de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer, Carlos García, ha destacat que a causa de la pandèmia les festes s’han hagut de reinventar i adaptar les restriccions sanitàries. Mar Arzo ha informat que la 5K “se celebrarà des del 24 de març a les 07.00 hores i fins a les 23:59 del dia 8 d’abril i el recorregut està disponible a l’app Wikiloc (https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/5k-virtual-coves-de-sant-josep-67086888) i té la seua eixida i arribada a la Pista d’Atletisme per després endinsar-se dintre del paratge de Sant Josep”.

Des de la Caixa Sant Vicent el seu director general, Alberto Almazán, ha destacat que l’entitat està molt vinculada a la festa i “s’intentarà fer la millor festa possible tenint en compte les circumstàncies”. Mar Arzo ha animat “a la participació de la ciutadania perquè la inscripció és totalment gratuïta i es pot córrer la cursa tantes vegades com es vulga, ja que sols conta el millor temps”.

Per a participar en la 5K virtual Coves de Sant Josep sols cal ser usuari de l’app Strava, completar el recorregut oficial i registrar-lo i pujar una fotografia fent l’activitat. Finalment, Carlos García ha volgut enviar un missatge d’ànim a tots els vallers i ha manifestat “que tot allò bé que fem ara serà la festa gran del demà”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari