El programa Jove Oportunitat reintrodueix a 9 joves en el mercat laboral i estudiantil a la Vall d'Uixó

El programa Jove Oportunitat reintrodueix a 9 joves en el mercat laboral i estudiantil a la Vall d'Uixó
27/01/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha acabat el programa Jove Oportunitat que té com a objectiu reinserir als joves en el món acadèmic i/o laboral mitjançant el foment de les habilitats personals i socials, la formació acadèmica, la millora dels perfils professionals i el treball individual de l’alumnat. Aquest projecte és finançat per l’IVAJ i el Fons Social Europeu.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha afirmat: “malgrat la pandèmia, el programa ha aconseguit reenganxar a 9 participants al món laboral o en la volta als estudis. L’edil ha declarat que l’objectiu del projecte s’ha aconseguit usant tècniques molt lúdiques, amb visites a empreses i formació laboral.

Aquesta edició va acabar a la fi de l’any passat, però a causa de la Covid-19 no es va poder fer una clausura. Hui tampoc s’ha celebrat un acte de tancament a l’ús, si no que al llarg del matí han anat passant els joves a diferents hores per a no coincidir a recollir el certificat que els acredita com a participants que han realitzat amb èxit el programa Jove Oportunitat.

Lluch ha emplaçat a més joves a participar en la pròxima edició del programa que busca reenganxar als joves que, per diverses raons, han abandonat l’escolarització reglada. El regidor de Joventut també ha afirmat: “donar a l’alumnat confiança perquè desenvolupen capacitats que els puguen servir en el seu futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari