Aquesta és la programació completa de les festes de Sant Antoni a La Vall d'Uixó

Demà dissabte 21 de gener tindrà lloc el tradicional cercaviles a partir de les 16.00 hores

Aquesta és la programació completa de les festes de Sant Antoni a La Vall d'Uixó
20/01/2023 -

La festivitat de Sant Antoni torna un any més als carrers de La Vall d’Uixó i el fa amb una gran diferència respecte a l’any passat: sense restriccions per la COVID-19. Així, durant aquest cap de setmana aquesta és la programació de les festes de Sant Antoni a La Vall d’Uixó.

L’Ajuntament ha organitzat aquesta festivitat amb la Associació Cultural Ermita de Sant Antoni i l’Associació de Genets i Carreters. Uns actes que començaran el dissabte 21 de gener a les 16.00 hores amb la tradicional cercavila dels animals.

Una vegada finalitze aquest acte, en la plaça de l’Assumpció es repartiran els ‘rotllets’ i sobre les 17.30 hores tindrà lloc la ‘cremà del pi’. El recorregut de la cavalcada és l’habitual, a excepció de l’últim tram que es farà per l’avinguda Cor de Jesús i carrer Castelló a causa de les obres al carrer Regiment Tetuan.

Les festes de Sant Antoni a La Vall d’Uixó continuaran el diumenge 22 de gener amb la concentració per a la romeria que es realitzarà a les 9.30 hores en el pàrquing de Sant Josep (al costat dels antics karts). Allí es repartiran els tradicionals ‘rotllets’, xocolate calent i mistela. Una vegada en l’ermita de Sant Antoni s’oficiarà la missa, s’inaugurarà la font del vi per a l’esmorzar i, com a novetat, a tot aquell que assistisca se li oferirà un ‘cremaet’.

Tant el regidor de Festes com els presidents de totes dues associacions han convidat a tots els valleros i valleras a participar d’aquests dos dies festius “pese al fred que s’espera” i “gaudir d’aquests actes tradicionals i de germanor, que és important mantindre i preservar”.

Cal assenyalar que l’Ajuntament, en col·laboració amb la Associació de Genets i Carreters, vetlarà in situ el dissabte 21 perquè els carros participants en la cercavila reunisquen les condicions de seguretat necessàries i que els cavalls compten amb la documentació requerida (nom del propietari, DNI, assegurança i codi REGA).

Per això, es prega als propietaris de carros i cavalls que acudisquen a les 15.30 hores a la plaça de l’Assumpció perquè aquestes festes de Sant Antoni de La Vall d’Uixó se celebren amb normalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari