La Vall d'Uixó presenta la programació per al mes de la Infantesa

La jornada central se celebrarà el dissabte 16 de novembre en la plaça El Parc

La Vall d'Uixó presenta la programació per al mes de la Infantesa
12/11/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó acull aquest novembre el mes de la Infantesa, durant el qual es realitzaran activitats per a tota la família, incloses en el Pla Municipal d’Infància i Adolescència. La Vall d’Uixó és Ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, distinció que premia a aquelles ciutats del món que realitzen activitats per a promoure la participació dels xiquets i xiquetes en les seues societats.

David Lluch, regidor de Joventut, reivindica la participació dels més xicotets i xicotetes en la societat, no sols a través d’activitats en les quals poden gaudir, sinó també participant en la vida pública i tenint en compte la seua veu: «nosaltres convoquem el Consell de la Infantesa, format per representants dels nostres col·legis que ens proposen mesures que nosaltres posem en marxa».

La jornada central serà aquest dissabte 16 de novembre, en la plaça El Parc a partir de les 10.00 hores, on es realitzaran activitats per a tota la família. Es començarà amb la presentació i la lectura del manifest en favor del dia de la Infantesa, seguit d’exhibicions de balls esportius i fins i tot un acte d’investidura dels consellers i conselleres d’Infància i Adolescència, mitjançant el qual es busca visibilitzar la importància de la seua tasca. A més, durant tot el matí hi haurà tallers impartits per entitats, associacions locals i per algunes regidories. La jornada acabarà amb el concert de l’artista Ramiroquai, una música molt divertida i moderna adaptada a l’edat dels xiquets i xiquetes.

«Es tracta d’una celebració basada en els drets dels xiquets i xiquetes al medi ambient, a l’entorn urbà i a la mobilitat», assenyala la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assegura que des de la seua regidoria s’ha treballat perquè participen totes les entitats que tenen com a finalitat la inclusió.

«La programació que es durà a terme durant tot el mes és molt àmplia, ja que hem intentat cobrir totes les inquietuds i sensibilitats perquè el mes de la Infantesa siga molt participatiu», destaca Arter, qui agraeix a les entitats col·laboradores i a les diferents regidories participants, com són Esports, Educació, Cultura, Igualtat i Medi Ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari