La Vall d'Uixó reuneix més de 50 propostes per a crear el Pla Local de Residus

La Vall d'Uixó reuneix més de 50 propostes per a crear el Pla Local de Residus
30/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha recollit més de 50 propostes en el procés de participació ciutadana per a crear el Pla Local de Residus. El regidor de Sostenibilitat i segon tinent d’alcaldessa, Fernando Daròs, ha explicat que disposar d’aquest pla “és una obligació per directriu europea i pel Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, però també una necessitat perquè durant uns anys tindrem una planificació de com tractarem els residus a la nostra ciutat”.

Per a elaborar-ho s’ha realitzat un procés de participació ciutadana “per a donar veu als vallers i valleres, debatre i consensuar propostes”, amb l’objectiu que el pla “siga el de tota la societat i no sols el d’un regidor o equip de govern”, ha destacat Daròs. Per això, també s’ha comptat amb l’opinió de representants d’associacions veïnals i entitats festives, esportives i socials.

El procés va començar a la fi del mes de setembre amb una sessió informativa i una jornada de treball i durant el mes d’octubre s’ha dut a terme la recollida de propostes telemàtica. Ara està en marxa l’última fase, que consisteix en la validació de les més de 50 idees que s’han fet. Fins al 8 de novembre la ciutadania pot “decidir quins són més interessants i els agradaria que s’aplicaren” a través de la pàgina web http://www.municipis2030.es/proces-participacio-lavall.php.

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

D’altra banda, el regidor ha recordat que no està permés depositar voluminosos (andròmines) en la via pública, tampoc el primer dilluns del mes. Les persones que necessiten aquest servei han de contactar amb l’empresa de recollida del fem i neteja viària en el telèfon 964690247 i concertar cita. “Després d’acordar dia i hora passaran a recollir-los gratuïtament a la porta de casa”, ha remarcat. A més també existeix l’opció de depositar-los gratuïtament en l’ecoparc i usant la targeta verda “s’obtenen descomptes en el pròxim rebut del consorci de gestió de residus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari