La Vall d'Uixó inicia el protocol de seguretat anti Covid-19 per al cementeri

La Vall d'Uixó inicia el protocol de seguretat anti Covid-19 per al cementeri
28/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat hui el protocol de seguretat anti Covid-19 per a la festivitat de Tots els Sants, en la qual es produeix una assistència massiva al Cementeri Municipal. Per a garantir la seguretat i la prevenció, s’han establit una sèrie de mesures com l’ampliació d’horaris, la limitació de l’aforament, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic o la restricció en l’ús de materials comuns.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha demanat “responsabilitat per a evitar aglomeracions” i que les visites “es reduïsquen al mínim temps possible”. Per això, es recomana acudir els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre per a depositar els rams de flors en els nínxols i fer tasques de neteja i adequació. L’1 i 2 de novembre no estaran disponibles les escales d’ús comú, per la qual cosa no es podran realitzar arranjaments.

L’horari fins al 30 d’octubre és de 9.30 a 18.30 hores, ininterrompudament, i el 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre de 9.30 a 19.00 hores, ininterrompudament. A més per als dies 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre s’ha habilitat un servei especial d’autobús durant tot el dia.

Cal recordar que l’ús de màscara és obligatori, així com mantenir les distàncies interpersonals i romandre en grups d’un màxim de sis persones. Quant a l’accés a les instal·lacions, les entrades es realitzaran per la porta principal i les eixides per l’antiga, per a evitar l’encreuament de visitants. Durant aquests dies, Protecció Civil i personal municipal realitzarà labors d’informació i de control d’aforaments i de compliment de les mesures.

DISPOSITIU ESPECIAL DE TRÀNSIT

D’altra banda, el regidor de Policia, Javier Ferreres, ha explicat que entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre, la Policia Local posarà en marxa un dispositiu especial de trànsit en la zona del Cementeri Municipal. Així, el vial estarà tancat al pas de vehicles entre l’encreuament amb la Carretera d’Algar i el Tanatori, de manera que només es podrà accedir amb cotxe des de la Colònia Segarra o el Polígon de la Vernitxa. A més s’ha repintat l’aparcament i s’han marcat les direccions d’entrada i eixida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari