L'Ajuntament de la Vall d'Uixó fixa el protocol per a la reincorporació presencial en tots els departaments el 8 de juny

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó fixa el protocol per a la reincorporació presencial en tots els departaments el 8 de juny
05/06/2020 -

El personal de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó es reincorporarà presencialment en tots els departaments el dilluns 8 de juny, una vegada fixat el protocol de prevenció de riscos laborals. L’adaptació a la normativa “garanteix la seguretat dels treballadors i la prestació de serveis a la ciutadania”, tal com ha assenyalat la regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno.

Les mesures de prevenció inclouen la instal·lació de mampares en els llocs d’atenció al públic, la senyalització de les distàncies interpersonals i la dotació de material de protecció. A més es prioritza el teletreball i la conciliació en els casos en què és possible, amb la flexibilització d’horaris o l’alternança de torns, entre altres.

Aviat es podrà demanar cita prèvia (per telèfon o a través d’internet) per a rebre atenció presencial en totes les àrees municipals. “El procés d’adaptació a la desescalada i a la nova normalitat comporta canvis d’organització, però en aquests moments és necessari ser prudents i garantir la seguretat i la salut”, ha indicat.

Aquesta reincorporació presencial i progressiva anirà acompanyada de formació als caps de servei en matèria de prevenció, perquè “la nostra prioritat és minimitzar el risc per a la població i el personal, mentre es presten tots els serveis municipals, especialment els relacionats amb la reactivació econòmica i l’atenció social”.

REOBERTURA SALES D’EXPOSICIÓ

El divendres 12 de juny reobriran les sales d’exposició del Centre Cultural Palau de Vivel, també amb mesures de seguretat i higiene. Així, fins al 27 de juny es podran visitar dues exposicions que es van quedar muntades però tancades per la situació generada per la Covid-19. Es tracta de ‘Dones Grans, Grans Dones’ de l’Associació de Dones Clara Campoamor i ’50 anys de cartellisme a la Vall d’Uixó’ de l’Associació Arqueològica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari