El cementeri de la Vall d'Uixó ja compta amb el protocol anti covid per al Dia de Tots Sants

El cementeri de la Vall d'Uixó ja compta amb el protocol anti covid per al Dia de Tots Sants
30/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el protocol de seguretat anti Covid-19 per al Dia de Tots Sants, festivitat en què es produeix una assistència massiva al Cementeri Municipal, pel que s’han establit una sèrie de mesures per garantir la seguretat i la prevenció contra la Covid-19.

“Aquestes novetats s’anuncien amb el temps prudencialment necessari perquè les famílies s’organitzen, és per això que s’ha treballat en un protocol d’actuació per garantir la seguretat i la salut de la ciutadania”, explica l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també ha assenyalat que el Cementeri Municipal és “un lloc de respecte cap a les persones que han faltat i la seua família, tal com ha fet patent l’equip de govern amb mesures d’ampliació, modernització i dignificació del recinte”.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha explicat les mesures i recomanacions que recull el protocol anti Covid-19, com són l’ampliació dels dies i dels horaris de visita (28, 29 i 30 d’octubre de 9.30 a 18.30 hores ininterrompudament, i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre de 09.30 a 19.00 hores, ininterrompudament); control de l’aforament i respecte de les distàncies de seguretat; ús obligatori de mascareta i diferents punts amb gel hidroalcohòlic. A més, les escales d’ús comú sols estaran disponibles els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre.

Pel que fa a les recomanacions, es recomana acudir els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre per a dipositar els rams de flors en els nínxols i realitzar tasques de neteja i adequació d’aquests, així com acudir els dies 1 i 2 de novembre únicament a realitzar la visita (no estaran disponibles les escales d’ús comú) i romandre un màxim de 30 minuts a les instal·lacions.

El servei especial d’autobús serà: 28 i 29 d’octubre en horari de matí, i 30 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre durant tot el dia. El preu unitari del viatge serà de 0,80 €.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari