El pròxim curs es podrà estudiar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria a la Vall d'Uixó

El pròxim curs es podrà estudiar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria a la Vall d'Uixó
04/07/2022 -

El pròxim curs 2022-2023 es podrà estudiar a la Vall d’Uixó el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria. L’IES Honori Garcia oferirà aquest títol de la família sanitària, amb el qual es pot treballar com a tècnic/a auxiliar d’infermeria, atenció primària, atenció domiciliària o en unitats especials de salut mental.

El període d’admissió per a aquest CFGM és del 6 al 12 de juliol en el mateix IES Honori Garcia, en horari de 9.00 a 14.00 hores. Es pot trobar més informació sobre la documentació a aportar en el següent enllaç: https://portal.edu.gva.es/ieshonorigarcia/admissio-cures-auxiliars-dinfermeria/

El Cicle Formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria és ideal per a persones amb forta vocació d’ajuda als altres, introduir-se en el sector sanitari, treballar en hospitals, clíniques, clíniques odontològiques o residències geriàtriques; així com per al personal de l’àmbit sanitari que no dispose de titulació oficial.

Amb aquesta nova incorporació, en els 3 IES de la Vall d’Uixó (Benigasló, Botànic Cavanilles i Honori Garcia) es poden cursar 20 cicles formatius de set famílies de formació professional: comerç i màrqueting, agrària, administració i gestió, transport i manteniment de vehicles, electricitat i electrònica, informàtica i comunicacions i sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari