La Vall d'Uixó aposta per les projeccions a l'aire lliure amb 'Cinema al teu barri'

La Vall d'Uixó aposta per les projeccions a l'aire lliure amb 'Cinema al teu barri'
23/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó arranca aquesta setmana un nou projecte cultural: Cinema al teu barri. L’objectiu és “descentralitzar la cultura i que arribe a tota la ciutat” alhora que “reactivar l’activitat cultural de manera segura i complint un estricte protocol de seguretat davant la Covid-19″, tal com han expressat Maria Cruces i Elena Pérez, regidores de Cultura i Dinamització de Barris, les àrees que impulsen aquesta iniciativa.

Durant els mesos de setembre i octubre es programaran gratuïtament sis pel·lícules en sis barris diferents, en espais a l’aire lliure i complint totes les mesures de prevenció enfront de la pandèmia: distància interpersonal, desinfecció abans i després de la projecció, gel hidroalcohòlic en el recinte, senyalització, control d’aforament i registre d’assistents.

Les sessions seran a les 19.00 hores i tindran lloc el 25 de setembre al Parc del Progrés (Toledo), el 26 de setembre en la Plaça del 9 d’Octubre (Carbonaire), el 2 d’octubre en la Plaça de l’Assumpció, el 3 d’octubre en el Frontó del Grup La Unió, el 23 d’octubre en la Plaça de l’Àngel i el 24 d’octubre en la Pista Esportiva de Carmadai.

Les regidores han destacat que es tracta d’una proposta d'”oci segur, sense eixir de la Vall d’Uixó” i que segueix la filosofia de “proximitat i proximitat que estem impulsant en totes les nostres polítiques”. L’any vinent continuarà aquest projecte en la resta de barris, atenent també “una petició de les associacions veïnals, que ens demanaven que comptàrem amb ells a l’hora d’organitzar activitats de tota mena”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari