PSPV-PSOE, Compromís i EU-UP signen l'acord per a donar continuïtat al govern de progrés a la Vall d'Uixó

PSPV-PSOE, Compromís i EU-UP signen l'acord per a donar continuïtat al govern de progrés a la Vall d'Uixó
16/06/2023 -

Hui s’ha signat el nou acord entre PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida-Unides Podem per a donar continuïtat a l’etapa que es va obrir en 2015 amb un govern de progrés al capdavant de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó. Tania Baños (PSPV-PSOE) serà l’alcaldessa durant els pròxims quatre anys amb Fernando Daròs (Compromís) com primer tinent d’alcaldessa i Marc Seguer (EU-UP) com segon tinent d’alcaldessa.

El nou acord que s’ha presentat aquest matí enfront de l’olivera de la plaça del Parc, com a símbol de pau, resistència i longevitat, és el marc per a continuar impulsant accions que posen a les persones en el centre de les polítiques, contribuir al desenvolupament econòmic i social de la ciutat, garantir la prestació de serveis públics de qualitat, la igualtat d’oportunitats per a totes les persones i la promoció i la defensa de la llengua i la cultura valencianes i els valors democràtics.

Així, aquesta legislatura suposarà consolidar la transformació iniciada fa huit anys, des d’un govern de progrés, que atenga la voluntat expressada per la ciutadania. Baños, Daròs i Seguer han coincidit que el govern municipal serà exigent amb les administracions superiors per a treballar conjuntament per la Vall d’Uixó des d’una visió oberta, moderna, igualitària i sostenible, alineada amb els reptes de present i futur de la societat i que aprofite totes les oportunitats perquè la ciutat continue avançant.

Amb la signatura del document els tres partits que formaran el govern municipal adquireixen diversos compromisos bàsics amb la ciutadania que es desenvoluparan durant la legislatura 2023-2027. Es tracta d’un punt de partida des del qual treballar per a complir amb l’esperit de l’acord i marca els projectes fonamentals que s’escometran.

Entre les prioritats està l’ocupació, la promoció de l’activitat econòmica, el desenvolupament industrial, el comerç local i l’agricultura. També abordar el repte climàtic i la transició ecològica i impulsar les energies renovables, així com gestionar els fons europeus i l’obtenció de noves ajudes. Es consolidarà el canvi de model dels serveis socials, atesa la salut mental, l’accessibilitat i la millora de la convivència.

La visió de la joventut s’implementarà de manera transversal en totes les àrees, s’apostarà per l’impuls turístic i per la renaturalització dels espais públics i s’abordaran els problemes d’aparcament per a donar una solució efectiva i alternatives al vehicle. La defensa d’un model d’educació pública, de qualitat i en valencià i la promoció de l’ús del valencià i l’impuls de l’activitat cultural i esportiva són unes altres de les qüestions clau de l’acord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari