El PSOE de la Vall d'Uixó mostra la seua "sorpresa i malestar" per la proposta d'EU del Casal Jove

arxiu

El PSOE de la Vall d'Uixó mostra la seua "sorpresa i malestar" per la proposta d'EU del Casal Jove
10/04/2021 -

El Grup Municipal Socialista, que gestiona la Regidoria d’Esports de la Vall d’Uixó, ha emés un comunicat amb el qual vol “mostrar la seua sorpresa i malestar pel projecte presentat públicament per la Regidoria de Joventut, gestionada per EU” sobre el Casal Jove del municipi:

“El Grup Municipal Socialista, que gestiona la Regidoria d’Esports, vol mostrar la seua sorpresa i malestar pel projecte presentat públicament per la Regidoria de Joventut, gestionada per EU, ja que el mateix no ha sigut consensuat amb l’equip de govern, ja que existien discrepàncies respecte a l’ús dels espais inferiors de l’edifici del Complex de Pàdel, ja que actualment presten servei a les activitats esportives que es realitzen.

El PSOE de la Vall d’Uixó està convençut de la necessitat de crear un Casal Jove, ja que era una de les propostes prioritàries del seu programa electoral de 2019 i també és un dels punts de l’Acord de Govern. En la negociació dels pressupostos municipals d’enguany també es va marcar com una prioritat i es va consignar una quantitat per a iniciar el projecte.

Des de l’equip de govern es va considerar i va acordar conjuntament que l’antiga cafeteria del Complex de Pàdel seria la ubicació del Casal Jove, ja que permet la seua posada en marxa a curt termini. Les altres opcions (en la part superior de la Biblioteca o del Mercat Municipal) es van descartar perquè suposaven una inversió econòmica important que ara mateix l’Ajuntament no pot assumir.

Des del Grup Municipal Socialista també considerem que la zona de l’antiga cafeteria del Complex de Pàdel és idònia perquè està prop dels instituts, és cèntrica i disposa de diverses instal·lacions esportives al voltant, que ja són utilitzades per gran nombre de joves. A més creiem fermament que una de les millors polítiques de joventut és l’esport.

L’acord de l’equip de govern sobre la ubicació del Casal Jove era la planta superior de l’edifici del Complex Pàdel, zona en la qual hi hauria la possibilitat d’una ampliació futura sense que afecte les activitats esportives que es realitzen en les instal·lacions que habitualment compten amb 3.200 usuaris de les pistes de pàdel, activitats guiades com la gimnàstica de manteniment, multiesport o la iniciació al running, escoles esportives municipals, deporte escolar i espai de suport a alguns centres educatius.

El projecte presentat públicament per la Regidoria de Joventut que gestiona EU inclou la utilització de dues estades situades en la part inferior, al costat dels vestuaris i els banys, que ja estan en ús per part de la Regidoria d’Esports.

Per això, des del Grup Municipal Socialista no s’ha acceptat ni s’acceptarà cap proposta que afecte aquests espais inferiors, ja que considerem que no es pot vestir un sant per a desvestir un altre, ja que la part inferior de l’edifici està en ús per part del servei d’esports i no podem caure en l’error de desfer alguna cosa que ja està funcionant amb èxit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari