La Vall d’Uixó redueix en més de 12 milions d’euros el deute municipal respecte a 2015

La Vall d’Uixó redueix en més de 12 milions d’euros el deute municipal respecte a 2015
19/02/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha reduït en 12,3 milions d’euros el deute municipal, que en 2015 superava els 25,2 milions d’euros. Aquestes xifres han suposat el compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària marcat pel Ministeri d’Hisenda, així com els objectius relatius al límit de deute i al límit de regla de despesa, que s’incomplia negativament en més d’un milió d’euros el 2015 i que, actualment, passa a ser positiva en més de 126.000 €.

“Aquesta baixada en el deute de l’ajuntament ens dóna credibilitat en els sectors econòmics i financers locals i demostra que l’equip de govern té capacitat de poder pagar en temps i forma les factures de l’ajuntament”, explica l’alcaldessa Tania Baños. De fet el periode mitjà de pagament a proveïdors (PMP) s’ha reduït fins als 14 dies.

L’alcaldessa remarca que s’ha de continuar treballant en aquesta línia per poder “fer front als reptes que té la ciutat i desenvolupar amb èxit els pressupostos de 2020”, practicant un govern “responsable i que està sanejant els comptes municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari