L'Ajuntament de la Vall d'Uixó extrema la seguretat en el retorn del mercat dels divendres

arxiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó extrema la seguretat en el retorn del mercat dels divendres
06/05/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó extremarà la seguretat en el retorn del mercat dels divendres, que es produirà aquest 8 de maig. Tant els venedors com els compradors hauran de seguir un protocol d’higiene i prevenció “per a minimitzar els riscos durant aquesta fase inicial de la desescalada”, ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

D’acord amb les indicacions, tan sols podran muntar els llocs de venda de productes d’alimentació i s’amplia la separació entre ells. D’aquesta manera, s’ocuparà tota la plaça del Mercat, que estarà barrada perimetralment. L’entrada i eixida es realitzarà per només dos punts, per a controlar l’aforament: carrer Joaquín París amb carrer Maestro Rodrigo i avinguda Jaume I amb carrer Salvador Allende.

En aquests accessos hi haurà hidrogel i serà d’ús obligatori. A més no es podran tocar els productes exposats i s’haurà de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones. Per a això hi haurà marques en el sòl. Els venedors també hauran d’usar màscares i guants i desinfectar periòdicament el seu espai, a més de depositar tots els desaprofitaments en bosses i en un cub amb pedal.

García ha assenyalat que “és fonamental actuar amb responsabilitat i amb tranquil·litat, respectant totes les mesures de seguretat, per a garantir que el mercat puga continuar desenvolupant-se”. Aquest protocol s’ha coordinat des de la Regidoria de Comerç i la Policia Local, que també estarà present en el recinte per a vetlar pel compliment d’aquestes mesures higièniques i preventives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari