La rehabilitació integral dels banys i substitució de la tanca del CEIP Eleuterio Pérez a la Vall d'Uixó estan a punt de finalitzar

El projecte forma part del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació i suposa una inversió de 288.000 euros

La rehabilitació integral dels banys i substitució de la tanca del CEIP Eleuterio Pérez a la Vall d'Uixó estan a punt de finalitzar
23/11/2020 -

Les obres de rehabilitació integral dels banys de Primària i Infantil del CEIP Eleuterio Pérez i de substitució de la tanca perimetral estan a punt de finalitzar, amb una inversió de 288.000 euros. Aquest matí l’alcaldessa, Tania Baños, els tinents d’alcaldessa, Carmen García i Fernando Daròs, i el director territorial d’Educació, Alfred Remolar, han visitat les obres des de l’exterior, en compliment del protocol per la Covid- 19.

Aquesta actuació forma part del Pla Edificant i al costat de la del CEIP Centelles és la segona que és a la ciutat, amb el que “hem iniciat el camí per a millorar els centres educatius públics i valorar-los”, han destacat. I és que aquest projecte es realitza en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i “encara que els tràmits són llargs val la pena el treball i l’esforç per a dignificar les infraestructures públiques”.

Cal destacar que el Consell té pendent una altra inversió directa de quasi 300.000 euros també en el CEIP Eleuterio Pérez per a rehabilitar la cuina i la instal·lació de la calefacció i per a instal·lar un ascensor. Així, des de 2015 s’haurà invertit 1 milió d’euros en aquest centre, entre aquestes actuacions, la reforma dels sostres de l’edifici de primària i la nova pista esportiva del pati.

Aquesta ha sigut “una reivindicació des de fa molts anys de la comunitat educativa, però especialment dels pares i mares, perquè les instal·lacions necessitaven una renovació”, han assenyalat. Les obres de reforma integral dels banys estan pràcticament finalitzades i actualment s’està escometent la substitució de la tanca perimetral, per al que també s’està donant major altura al mur exterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari