La Conselleria d'Habitatge licita les obres de rehabilitació d'elements comuns d'un edifici del grup Jesús Obrero de la Vall d'Uixó

La Conselleria d'Habitatge licita les obres de rehabilitació d'elements comuns d'un edifici del grup Jesús Obrero de la Vall d'Uixó
27/05/2020 -

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de rehabilitació dels elements comuns d’un edifici del grup d’habitatge públic Jesús Obrero de la Vall d’Uixó, per un import de 119.015 euros.

Aquesta licitació estava prevista per al mes de març passat, però la paralització de l’obra pública provocada a la crisi de la COVID-19 ha motivat el retard de la seua publicació.

Aquesta actuació s’emmarca en els Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar i millorar les condicions de determinats grups d’habitatge públic. Unes intervencions que es complementen amb mesures d’atenció social i normalització d’ocupació dels habitatges.

La bloc sobre el qual està prevista la intervenció forma part d’un dels nou que formen el grup Jesús Obrero. Té quatre plantes, dos vestíbuls i un total de 16 habitatges.

Els treballs se centraran en la reparació de façana, cobertes i elements estructurals (lloses d’escales, forjats de sostre de zones humides, reforç de bigues i cairats i reparació d’llindes); fusteries (substitució de pavés danyat, porta del quart de comptadors de l’aigua i dels vestíbuls).

També es renovarà la instal·lació elèctrica de vestíbuls i escala, així com els telefonets i les unitats interiors. D’igual manera, se substituiran els baixants en galeries i es repararan les instal·lacions del quart de comptadors d’aigua.

El director general d’EVha, Alberto Aznar, ha destacat la necessitat d’executar obres d’aquest tipus per a millorar les condicions dels residents d’habitatge públic. Així mateix, considera “molt important l’obra pública de cara a la reactivació econòmica en aquest context de crisi provocat per la CODIV-19”.

En aqueix sentit, ha ressaltat “l’esforç d’adaptació de les empreses a l’actual situació sanitària i la seua agilitat per a adoptar mesures de prevenció i de seguretat per als seus treballadors”.

El termini de presentació d’ofertes per a les obres de la Vall d’Uixó finalitza el pròxim 22 de juny. Es pot obtenir informació de la licitació en la plataforma de contractació estatal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari