La Conselleria d'Habitatge licita les obres de rehabilitació d'elements comuns de dos edificis de la Moleta a la Vall d'Uixó

La Conselleria d'Habitatge licita les obres de rehabilitació d'elements comuns de dos edificis de la Moleta a la Vall d'Uixó
10/06/2020 -

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de rehabilitació dels elements comuns dels edificis situats en la plaça de la Moleta número 4 (torre) i números 5, 6 i 7 del grup d’habitatge públic Jesús Obrero de la Vall d´Uixó, per un import de 185.891 euros.

Aquesta licitació estava prevista per al mes de març passat, però la paralització de l’obra pública provocada a la crisi de la COVID-19 ha motivat el retard de la seua publicació.

Aquesta actuació s’emmarca en els Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar i millorar les condicions de determinats grups d’habitatge públic. Unes intervencions que es complementen amb mesures d’atenció social i normalització d’ocupació dels habitatges.

Els edificis sobre els quals està prevista la intervenció són dues. D’una banda, una torre de nova plantes i 32 habitatges i, per una altra, un bloc de quatre plantes i un total de 24 habitatges.

Els treballs se centraran en l’estructura, concretament en la reparació de pilars, bigues, forjats, així com cairats de galeries. Es repararan els danys i clivelles de les façanes i s’adequaran les reixes i baranes a les mesures de seguretat. Es realitzarà reparacions en les cobertes i s’impermeabilitzaran balcons. També se substituiran els baixants en les galeries, es repararan les fugides de la cambra sanitària.

Quant als vestíbuls i escala, se substituiran les bústies i els esglaons clivellats i es renovarà la instal·lació elèctrica i dels telefonets. També se substituiran les portes d’accés a coberta i les dels quarts de comptadors.

El director general de l’EVha, Alberto Aznar, ha destacat la importància d’aquestes obres, ja que milloren l’entorn dels grups d’habitatge públic i ha apel·lat a la responsabilitat dels i les residents perquè, una vegada estiguen executades, contribuïsquen al seu bon estat de conservació.

Al mateix temps ha comentat que en un context tan complicat com l’actual a causa de la COVID-19, “és especialment rellevant que les administracions públiques ajuden a reactivar l’economia a través de tota mena d’obres, sobretot aquelles que afecten directament en els ciutadans”.

Alberzo Aznar també ha recordat que a la fi de maig, la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica va licitar les obres de rehabilitació dels elements comuns d’un edifici del grup Jesús Obrero de la Vall d´Uixó per un import de 119.015 euros.

El termini de presentació d’ofertes per a les obres de la Moleta finalitza el pròxim 2 de juliol. Poden obtindre informació de la licitació en la plataforma de contractació estatal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari