L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia demà el repartiment a domicili de mascaretes per als majors de 60 anys

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia demà el repartiment a domicili de mascaretes per als majors de 60 anys
11/05/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó iniciarà demà (dimarts 12 de maig) el dispositiu de repartiment de mascaretes FFP2 als majors de 60 anys, seguint criteris sanitaris, ja que aquest és el grup de major risc. En total, quasi 8.600 persones que rebran aquest material de protecció i prevenció en els seus domicilis, atés que el repartiment es farà porta a porta per a evitar robatoris en les bústies, com ha succeït en altres municipis.

Els lliuraments es realitzaran amb personal de l’Ajuntament degudament identificat, amb el suport de la Policia Local i Protecció Civil. L’horari serà de 16.00 a 19.00 hores, quan les persones majors haurien d’estar a casa en estar fóra de les seues franges de passeig i de les seues hores habituals d’eixir a comprar.

El repartiment s’ha dividit per zones, de manera que començaran demà, dimarts 12 pel barri Toledo i Sant Vicent. Seguiran el dimecres 13 i dijous 14 per Carbonaire; el divendres 15 per Carmadai, Colònia Segarra i Grup La Unió; el dilluns 18 per Colònia Sant Antoni i Moleta; el dimarts 19 per Roser, Ángel i Centelles; el dimecres 20 per Polígon III i Assumpció; i el dijous 21 i divendres 22 per les zones del mercat i centre.

Durant la jornada de hui, treballadors municipals estan realitzant l’empaquetat de les mascaretes seguint totes les normes d’higiene i seguretat. A més es col·locaran cartells informatius en els comerços oberts (fleques, perruqueries, supermercats) de cada barri o zona per a amplificar la difusió d’aquesta informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari