L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ajuda als Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes

Gràcies a la iniciativa ‘Val-Joguet’, 239 xiquets i xiquets del municipi han rebut regals el dia de Reis adquirits en comerços locals

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ajuda als Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes
07/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, mitjançant el programa ‘Val-Joguet’ ha ajudat als Reis Mags a arribar a 239 xiquets i xiquetes que no hi podien accedir per les possibilitats econòmiques de les seues famílies. Aquestes joguines s’han adquirit en comerços del municipi i, a més, no són sexistes ni bèl·liques.

A més, destaca «molt positivament» una de les primeres notícies de l’any en l’àmbit social, ja que el Consell aportarà 500.000 € per a la finalització de la residència d’Alzheimer, «una lluita de molts anys per part de les famílies que s’espera que estiga acabada aquest 2020», tal com indica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

«Dins de l’àmbit social l’Escoleta de Nadal ha ajudat les famílies que no poden estar amb els seus fills o que necessiten suport de les institucions», explica la regidora, qui afegeix que han participat prop de 100 xiquetes i xiquets. I el programa ‘Nadal Entranyable’ ha fet possible que sis persones que viuen soles hagen passat el Nadal acompanyats per voluntaris «que tenien molta il·lusió per compartir el seu temps», destaca la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari