"La Ruta Jaume I": Una iniciativa que uneix cultura, turisme i comerç en la Vall d'Uixó

Jo Compre a la Vall premiarà als clients amb finalitats de setmana per les compres realitzades en el comerç local

"La Ruta Jaume I": Una iniciativa que uneix cultura, turisme i comerç en la Vall d'Uixó
21/06/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó juntament amb l’associació de comerciants Jo Compre a la Vall, AEVAV i la Unió Gremial han presentat hui la Ruta Jaume I. “Una iniciativa que conjumina cultura, turisme i comerç local i que es desenvolupa en tres localitats valencianes: Biar (Alacant), Sagunt (València) i la Vall d’Uixó”, ha destacat Jorge García, regidor de Comerç i Turisme.

La iniciativa consisteix en el fet que els clients del comerç local “entraran en el sorteig de paquets turístics durant els caps de setmana en els tres municipis que participen en la iniciativa”, ha afirmat Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, Motilla ha manifestat que “els comerços de la Vall es beneficiaran de les diferents activitats lúdiques que s’organitzen dins el pack de cap de setmana”.

La Ruta Jaume I vincula el turisme rural i cultural amb el poder comercial de la Vall d’Uixó. Miguel Ortega, representant de l’associació local Jo Compre a la Vall, ha afirmat que “aquestes iniciatives són molt necessàries perquè a causa de la Covid-19 el xicotet comerç ha patit molt” i per això, “hem decidit col·laborar amb aquesta iniciativa”.

Finalment, Jorge Ferrer, president de l’AEVAV, ha assegurat que “l’associació ha trobat en la figura de Jaume I una referència per a unir a destinacions turístiques franceses, italians, catalans, balears, aragonesos i també valencians”. Per a finalitzar, García ha animat a tots els vallers i valleres “a comprar en el comerç local per a poder beneficiar-se de tots els avantatges que ens ofereix i ara també poder participar en aquest sorteig d’escapades de cap de setmana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari