La seu electrònica de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ja permet el pagament amb targeta

La seu electrònica de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ja permet el pagament amb targeta
11/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha modernitzat la seua seu electrònica i ja permet el pagament amb targeta bancària. Així, amb aquest nou sistema se simplifica el procés de pagament d’impostos i taxes “perquè siga més ràpid, fàcil i còmode per a l’usuari”, tal com ha explicat la regidora d’Hisenda i Modernització Administrativa, Zaida Moreno.

En la part dreta superior de la seu electrònica s’ha introduït una cistella o carro de compra, com la de qualsevol comerç electrònic, en la qual es pot fer el pagament directament amb targeta de tots els impostos o taxes municipals: IBI, vehicles, activitats econòmiques, liquidacions, etc. És un sistema de pagament segur que descarrega el justificant de manera immediata en finalitzar l’operació.

En aquest sentit, Moreno ha destacat que “fins ara fer el procés de pagament en línia era confús, perquè calia entrar a la seu electrònica, descarregar la carta de pagament, redirigir a una altra pàgina web i teclejar els codis de barres”. Amb el nou procediment “fem un pas més en la modernització de l’administració, per a continuar estalviant en paper i guanyar en eficiència, agilitat i comoditat per a la ciutadania”.

Cal assenyalar que des de la seu electrònica també es pot domiciliar qualsevol rebut municipal, de manera que ja no és necessari desplaçar-se a l’ajuntament per a fer aquesta gestió. La regidora ha recordat la importància de disposar del certificat digital, que és gratuït. Per a aconseguir-lo tan sols cal demanar cita prèvia en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i “començar a beneficiar-se dels avantatges dels tràmits electrònics”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari