L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació del carrer Juan Capó

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació del carrer Juan Capó
02/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la segona fase de les obres de remodelació i condicionament del carrer Juan Capó. L’objectiu d’aquesta acció és adaptar les voreres a la normativa vigent, que indica que aquestes han de tindre una amplària mínima d’1,80 metres. A més, també es dóna resposta a una petició de la Comissió d’Accessibilitat. La inversió total de les obres és de 39.137 €.

Aquesta actuació és especialment important, ja que uneix la zona administrativa de l’Avinguda Jaume I, amb les casetes dels mestres que presten serveis municipals i la reguarda de la Policia Local, amb el Polígon III a través del carrer Octavi Ten, en la qual se situa el Centre de Salut i també altres punts d’interés, com l’Estació d’Autobusos o prop del SERVEF.

“L’objectiu és que la vorera siga totalment accessible per a les persones amb dificultats en el moviment, com per exemple aquelles que han d’utilitzar cadira de rodes”, destaca el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també explica que només es podrà estacionar en el costat esquerre de la via, en la direcció de circulació dels vehicles: “encara que es perden alguns llocs d’aparcament, durant la legislatura anterior creguem 300 places d’estacionament en el Polígon III, que es troba molt prop d’aquest carrer, i també comptem amb un pàrquing públic o amb l’esplanada de les Penyes”.

El regidor ha assenyalat la importància que el centre del poble siga una zona per a les persones, afavorint així al comerç local: “prompte anunciarem la remodelació integral del carrer Xacó, que connectarà el barri Carbonaire amb el centre del municipi i suposarà la vertebració i unió d’aquestes dues zones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari