L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep una subvenció de 40 mil euros per part de l'Agència Valenciana de Turisme

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep una subvenció de 40 mil euros per part de l'Agència Valenciana de Turisme
01/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep una subvenció de 40.000 € de l’Agència Valenciana de Turisme en matèria de competitivitat turística. Aquesta quantitat es destinarà a completar el pagament de les obres realitzades en els Coves de Sant Josep d’instal·lació d’una xarxa de fibra òptica i a les millores incloses dins del canvi d’il·luminació.

“Aquesta subvenció que ens dóna la Generalitat Valenciana reforça l’estratègia i el projecte turístic de la nostra ciutat, que aposta per les noves tecnologies, el turisme intel·ligent i sostenible amb el medi ambient”, explica el regidor de Turisme, Jorge García, qui assenyala que el canvi d’il·luminació dels Coves és “un dels projectes que ha donat més valor afegit al nostre recurs turístic més important, a més de reduir el consum elèctric un 60%”.

El regidor ha destacat que aquest està sent un any especialment difícil per al turisme: “des dels Coves de Sant Josep hem sabut adaptar-nos a les circumstàncies oferint una gran diversitat turística i seguint un protocol de seguretat molt rigorós”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari