Les tavernes gastronòmiques dels Penyes en Festes de la Vall d'Uixó s'obrin a l'hostaleria local

Les tavernes gastronòmiques dels Penyes en Festes de la Vall d'Uixó s'obrin a l'hostaleria local
27/07/2022 -

Aquest divendres 29 de juliol obriran les tavernes gastronòmiques de les Penyes en Festes, que fins al 7 d’agost oferiran “un punt de trobada per als vallers i valleres i la gent que ens visita i un dels espais amb major participació de la setmana”, tal com han destacat el regidor de Comerç, Jorge García, i el president de la directiva de les Penyes en Festes, Vicente Pitarch.

Aquesta iniciativa, impulsada amb èxit des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les Penyes en Festes en 2019, té com a objectiu “obrir les festes i que siguen més inclusives, amb zones en les quals totes i tots puguen gaudir i viure la festa”, ha explicat García. En aquest sentit, és una alternativa a les activitats taurines i al recinte de carpes.

Bars i restaurants de la ciutat instal·laran els seus estands en la plaça del Mercat (en la zona de les verdures) i oferiran beguda i menjar, que es complementarà amb les actuacions en directe en l’escenari Caixa La Vall. Enguany hi ha gran presència de grups locals, als quals se’ls dona l’oportunitat d’actuar davant la seua gent.

El regidor de Comerç ha assenyalat que les tavernes gastronòmiques “són un revulsiu per a la dinamització econòmica del sector hostaler, beneficiant a bars i restaurants d’aquesta zona”. A més la programació musical s’estén entre les 19.00 hores i les 1.00 hores, amb una programació que aposta per la diversitat i l’ambient festiu.

Al llarg de la setmana, en aquest espai es podrà gaudir de la música en directe de Trébede, Quina G-TA (Tribut Homes G), Veterà (Tribut Loquillo), Rumba Sierra, Confeccions Edo’s, Yambú, Elles, Gustavo Paradís, Rockolas, Bricks The Yet, Luís Carrillo, Acontratemps, Cicco Tiñone, Nar6 & Friends, Me parto de màgia, Cod Encaminadors, The Per Ella Runners, Volavent, Pistolitas d’Aigua i Pedro Medina & Paco San Eusebio.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari