Els tres instituts de la Vall d'Uixó participen en la Lliga Universitària de Debat

Els tres instituts de la Vall d'Uixó participen en la Lliga Universitària de Debat
22/02/2021 -

19 alumnes dels tres instituts de la Vall d’Uixó –IES Botànic Cavanilles, IES Honori Garcia i IES Benigasló– participen al costat de l’IES de Benassal i un IES de Castelló en la Lliga Universitària de Debat de l’UJI. El centre guanyador d’aquesta primera fase representarà a la Universitat Jaume I en la final que tindrà lloc a Tarragona i s’enfrontarà a les altres universitats de la Xarxa Vives.

La regidora d’Educació, Carmen García, ha destacat que “els joves estan molt preparats perquè des de l’àrea d’educació s’ha confiat plenament en aquest projecte”. Segons García amb l’objectiu que els adolescents “augmenten el seu esperit crític” i ha agraït als docents “la seua enorme labor” així com a l’Associació Parlem que ha format als participants.

Sergi Ortega, president de l’associació Parlem ha destacat que “la Lliga de Debat és una experiència molt enriquidora per a l’alumnat i que els ajuda a conscienciar-los de la importància del canvi climàtic tenint en compte el sistema actual”, ja que aquesta és la temàtica sobre la qual han treballat i sobre la qual han versat hui els debats.

Des de la Regidoria d’Educació han desitjat sort als participants i han afirmat que “segur que un dels tres instituts de la nostra localitat acaba representat a l’UJI en la final de Tarragona”. A més, García ha afirmat que des de la seua àrea es continuarà apostant “per activitats que ajuden a fer de la Vall d’Uixó una ciutat millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari