La Universitat Popular de la Vall d'Uixó es reinventa amb noves activitats i la participació de més regidories

La Universitat Popular de la Vall d'Uixó es reinventa amb noves activitats i la participació de més regidories
16/07/2021 -

La Universitat Popular de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó fa un gir de rosca al seu ja reeixit format. Des d’aquest mateix mes de setembre la nova edició 2021-2022 oferirà moltes novetats i nous tallers. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha destacat que “les àrees de Cultura, Esports, Joventut i Educació incorporaran activitats al programa, per a augmentar la diversitat i la qualitat”, ja que es tractarà de recuperar la presencialitat després de l’aturada per la pandèmia.

Així doncs, Artero ha fet una crida a les empreses i particulars interessades a impartir tallers,”ja que necessitem personal per a tai-chí, chi-kung, ioga, olis, bolillos, ball, ceràmica, llengua de signes, memòria, internet i alfabetització digital”. Els interessats han de presentar un projecte amb la memòria d’activitats i l’econòmica abans del 30 de juliol.

L’edil de Serveis Socials ha detallat que es pot entregar la memòria de diferents formes: presentant una instància en la Seu Electrònica o presencialment en l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) o contactant amb el representant de la Universitat Popular en l’avinguda Jaume I 27, en el telèfon 620 026 493 o per correu electrònic en universidadpopular@lavallduixo.es.

Finalment, Artero ha assegurat que l’objectiu d’aquesta renovació “és millorar la qualitat dels serveis que oferim als ciutadans i ciutadanes així com la quantitat d’activitats”. Per això, ha emplaçat a tots els vallers i valleres al mes de setembre per a conéixer totes les accions que s’oferiran en el primer trimestre de la renovada Universitat Popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari