L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i l'associació Jo Compre a la Vall inicien una campanya en benefici de Creu Roja

El projecte consisteix en la venda de tiquets en comerços locals i la inversió dels diners recaptats en aliments i materials per a les famílies que ho necessiten

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i l'associació Jo Compre a la Vall inicien una campanya en benefici de Creu Roja
11/09/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, junt amb l’associació comercial Jo Compre a la Vall, inicien un projecte benèfic en col·laboració amb l’Assemblea local de Creu Roja, mitjançant el qual, i a través de la venda de tiquets en els comerços locals, es compraran aliments i materials per a les famílies que ho necessiten. Aquesta associació de nova creació va sorgir durant la pandèmia per a fomentar la compra dels veïns i veïnes de la Vall en els comerços locals.

“Iniciatives com aquesta creen cohesió social i demostren el caràcter solidari i la capacitat de la nostra ciutat per afrontar les situacions més complexes de la millor manera possible”, explica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia.

Miguel Ortega, representant de Jo Compre a la Vall, explica que els diners aconseguits mitjançant la venda de tiquets s’invertiran en comerços locals associats a l’organització, per a posteriorment entregar els productes a Creu Roja.

“Des de Creu Roja volem agrair a l’Ajuntament i a Jo Compre a la Vall per haver-nos tingut presents en uns temps tan complicats; estem fent un gran esforç per atendre a totes les famílies que sol·liciten la nostra ajuda i els donem les gràcies en el seu nom”, afegeix Carmen Betoret, presidenta de l’Assemblea local de Creu Roja a la Vall d’Uixó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari