L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la I Escola d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere

L’escola es desenvoluparà de gener a juny de 2020, les inscripcions són gratuïtes i per a apuntar-se cal omplir la inscripció que trobaran en la Casa de la Dona

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la I Escola d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere
15/01/2020 -

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la I Escola d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, que tindrà lloc de gener a juny de l’any 2020 i comptarà amb 9 sessions formatives al Centre Social Les Llimeres. L’horari és de 17.00 a 19.00 hores i les inscripcions són gratuïtes i obertes per a tota la ciutadania, associacions i altres col·lectius, i es troben a la Casa de la Dona (Avinguda Jaume I, 27).

Alguns dels coneixements que oferirà l’Escola són l’aprenentatge participatiu amb recursos audiovisuals i l’anàlisi de la realitat social des d’una perspectiva igualitària, així com la participació dels assistents en el desenvolupament d’una societat igual per a dones i homes i la lluita contra el maltractament.

«L’actual equip de govern tenim unes polítiques molt clares pel que respecta a igualtat, per això hem creat dos plans d’igualtat: l’intern de l’Ajuntament i el Pla d’Igualtat Municipal, dins del qual s’ubica la formació a la ciutadania que ofereix aquesta escola», explica la regidora d’Igualtat, Francesa Bartolomé.

Anna Moltó, directora de l’Agència d’Igualtat Minerva, assegura que es tracta d’una activitat que pretén que la població entenga què és la igualtat i com aconseguir-la: «les desigualtats són la base d’un problema molt greu que tenim a la societat que és la violència de gènere».

«Des de la regidoria d’Igualtat volíem apostar per la formació», explica la tècnica municipal d’Igualtat, Teresa Romero, qui afegeix que, una vegada acabada la formació, les persones inscrites rebran un certificat de l’Ajuntament. «Aquesta escola és el germen de les jornades d’igualtat en les que ja estem treballant».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari