La Vall d'Uixó obri una nova borsa de contractistes d'obres

Les empreses interessades poden inscriure’s fins al 13 d’abril i en breu ja optaran a realitzar la reforma de 10 d’habitatges públics

La Vall d'Uixó obri una nova borsa de contractistes d'obres
18/03/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert el termini per a crear una nova borsa de contractistes d’obres, vista la necessitat d'”actualitzar la que es va posar en marxa a principis de la passada legislatura, perquè algunes empreses han desaparegut, unes altres s’han eixit i altres noves han obert i no estan incloses”, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres.

Així, les empreses de construcció interessades a optar a contractes menors, poden emplenar un formulari amb les dades fins al 13 d’abril en la pàgina web de l’Ajuntament. El principal objectiu és que “xicotetes empreses de la nostra ciutat puguen treballar per a l’administració local”.

Ferreres ha assenyalat que en breu començarà el procés per a contractar 10 empreses per a rehabilitar 10 habitatges públics, dins del programa Recuperem Llars, que subvenciona la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament, amb una inversió total de 414.000 euros. L’obra en cada habitatge es tramitarà individualment perquè “puga beneficiar a més empreses”.

Les empreses que s’inscriguen en la nova borsa municipal podran optar en els pròxims mesos a aquests projectes, en els quals s’estan treballant les regidories d’Habitatge i d’Urbanisme. A més en un futur “es continuarà comptant amb elles per a noves necessitats, perquè volem ajudar a reactivar el sector de la construcció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari