La Vall d'Uixó obri l'exposició-homenatge a Vicente Castelló Català (Sau)

La Vall d'Uixó obri l'exposició-homenatge a Vicente Castelló Català (Sau)
02/10/2022 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va organitzar ahir un acte d’obertura de l’exposició-homenatge a Vicente Castelló Català (Sau). Es tracta d’una retrospectiva de 30 obres de diferents etapes que es mostren al públic de manera pòstuma, en un acte que també s’ha emmarcat dins de la programació de les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist.

L’exposició es pot visitar al Palau de Vivel fins al 23 d’octubre, de dimarts a divendres d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, i els dissabtes i diumenges de 18.00 a 20.00 hores. En ella es poden trobar des d’obres de la seua primera etapa tenebrista, fins a natures mortes i llenços lluminosos i vitalistes amb motius costumistes valencians i valleros.

L’acte inaugural d’ahir va comptar amb una gran assistència de públic i també la música va ser protagonista, ja que amb la pintura és una de les manifestacions artístiques que van marcar la vida de Vicente Castelló. Els seus familiars van interpretar tres peces musicals, abans de donar per oberta l’exposició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari