La Vall d'Uixó adequa el clos i les taules de la Font de l'Anogueret

La Vall d'Uixó adequa el clos i les taules de la Font de l'Anogueret
04/03/2021 -

La Regidoria de Sostenibilitat i Agricultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó està treballant en la millora dels espais naturals que conformen el terme municipal de la Vall d’Uixó. El regidor de l’àrea, Fernando Darós, ha destacat que a causa de l’augment de gent en els paratges naturals és més necessària que mai una actuació per a millorar la seguretat i la imatge d’aquestes zones.

A la Font de l’Anogueret s’ha canviat i s’està reforçant el clos que dóna al barranc per motius de seguretat, s’han polit i pintat les taules de càmping, s’ha esbrossat el camí i s’ha fet una tala no agressiva en alguns dels arbres de la zona. Darós afirma que la regidoria de Sostenibilitat ha fet una aposta clara per les zones verdes i ha demanat a la ciutadania que es respecten els espais que són de tots.

Les actuacions les estan duent a terme la brigada d’Agricultura, que ha contractat quatre persones durant sis mesos gràcies a un programa d’ocupació subvencionada per la Generalitat Valenciana. Darós ha informat que “continuaran treballant en les pròximes setmanes” per a millorar altres zones de gran valor natural i paisatgístic, com per exemple la Font de la Servera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari