L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia el projecte ‘La força de la paraula’ amb els IES i el CFPA

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia el projecte ‘La força de la paraula’ amb els IES i el CFPA
09/11/2020 -

El projecte ‘La força de la paraula’ que desenvolupa l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, els centres educatius i l’associació Parlem ha rebut una subvenció de 10.600 euros de la Conselleria d’Educació per a aquest curs 2020-2021, en la qual creix exponencialment amb la incorporació dels tres IES i el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA).

La regidora d’Educació, Carmen García, ha destacat que el Consell ha valorat que és una iniciativa “intercentre, interdisciplinària i amb perspectiva de ciutat educadora”. Aquest projecte va tindre la seua llavor fa tres anys amb la creació de la lliga de debat ‘Raons per a créixer’ dirigida a l’alumnat de primària, amb “molt bon acolliment i participació”.

Posteriorment es va posar en marxa una prova pilot amb l’IES Botànic Cavanilles, que va competir en la Lliga de Debat Lluís Vives. Ara, sota el nom ‘La força de la paraula’ incorpora també a l’IES Benigasló i a l’IES Honori Garcia, amb el suport de la Conselleria d’Educació i “després de molt de temps i molta faena conjunta”.

La presentació d’aquest projecte s’ha realitzat amb la presència del coordinador del projecte en els IES, Juan Antonio Valls; Imanol Igual i Sergi Ortega de l’associació Parlem; i la directora del Centre de Formació de Persones Adultes, Lliri blanc Badenes.

‘La força de la paraula’ es donarà a conéixer a la ciutadania amb tres activitats públiques, la primera d’elles el ‘petxa-kutxa’ el 17 de desembre. I el llarg del curs escolar tindran lloc la lliga de debat i ‘Xarrades per la Vall’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari