La Vall d'Uixó compta amb noves aules d'educació ambiental en el seu ecoparc

La Vall d'Uixó compta amb noves aules d'educació ambiental en el seu ecoparc
31/03/2021 -

L’Ecoparc de la Vall d’Uixó ha estrenat hui les noves aules d’educació ambiental, amb la visita de la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón, i del president del Consorci de Residus Palància-Belcaire, Rafael Mateu.

El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Fernando Daròs, ha destacat la importància de “conscienciar a l’alumnat dels centres educatius que visitaran les instal·lacions, perquè és fonamental que coneguen el procés de gestió del fem i de reciclatge per a tindre un millor futur per al planeta i per a la nostra ciutat”.

Aquestes aules disposen de cartelleria fixa i mòbil, un punt per al visionament de vídeos educatius i materials pedagògics, dirigits no sols als escolars sinó també a les persones que accedeixen a l’Ecoparc per a depositar residus. Així es completa el servei que es presta.

L’Ecoparc està situat en el Polígon Industrial Belcaire i admet aparells elèctrics i electrònics, fustes i metalls, voluminosos, pneumàtics, envasos de productes tòxics, restes de pintura i vernís, piles, bateries, bombetes i lluminàries. Amb el seu ús s’aconsegueixen descomptes en la taxa de residus del Consorci Residus Palància-Belcaire.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari