La Vall d'Uixó s'adhereix al Benestar dels Animals de Companyia

Salut Pública treballa des de la passada legislatura amb una protectora d’animals enfocada a l’adopció i al sacrifici zero

La Vall d'Uixó s'adhereix al Benestar dels Animals de Companyia
05/11/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ja forma part de la Xarxa Valenciana de Ciutats pel Benestar dels Animals de Companyia. Aquesta moció es va aprovar en el ple del passat dimecres 30 d’octubre per part de totes les formacions polítiques, exceptuant a VOX.

La regidora de Salut Pública i Benestar Animal, Francesca Bartolomé, assenyala que es tracta d’una mesura necessària perquè la localitat siga més democràtica, moderna i amable amb les mascotes: «ja hem iniciat una campanya en la qual es faciliten botelles per a netejar els pipis dels gossos, i estem fent reformes en les ordenances municipals relatives a les denúncies i als animals de companyia abandonats, per a adaptar-nos a les necessitats de l’actualitat».

Una altra de les mesures adoptades per la regidoria ja la passada legislatura va ser treballar amb una protectora enfocada a l’adopció dels animals i no al seu sacrifici, com es fa en la gossera amb la qual es treballava en les anteriors legislatures. A més, afirma la regidora que a cada animal recollit en el municipi «se li fa un seguiment i ens comuniquen si ha sigut adoptat».

«La ciutadania ha de conviure amb les mascotes i conéixer els seus drets i obligacions, tant les persones que tenen animals de companyia com aquelles que no», destaca Bartolomé, qui assegura que es continuarà treballant en polítiques de conscienciació, prevenció, neteja i bon tracte de les mascotes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari