L'Ajuntament de la Vall d'Uixó canvia el recorregut de la Cavalcada de Reis per la Covid-19

L’objectiu és facilitar el compliment de les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions amb la desfilada per les avingudes principals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó canvia el recorregut de la Cavalcada de Reis per la Covid-19
31/12/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació per al 5 de gener, quan arribaran els Reis d’Orient. La Cavalcada es recupera després que l’any passat no es poguera celebrar per la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, el regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat que “enguany la normativa ho permet i prendrem totes les mesures de seguretat i prevenció”.

Per això, la principal novetat és el canvi de recorregut perquè la Cavalcada de Reis transcórrega per les avingudes principals, evitant així carrers estrets en les quals és més difícil mantenir les distàncies de seguretat. Tampoc es tiraran caramels, llepolies ni dolços des de les carrosses “per a evitar que el públic es lleve la màscara per a menjar-los i també que hagen sigut tocats per diverses persones”, ha indicat Lluch. A més cal recordar que l’ús de la mascareta en exteriors és obligatori.

La Cavalcada començarà a les 18.00 hores, després de la visita al pesebre de l’Assumpció, des del final de l’Avinguda Cor de Jesús i seguirà per Avinguda Agricultor, Avinguda Espanya i Avinguda Jaume I fins a la plaça del Centre. La desfilada comptarà amb l’animació de Xarxa Teatre i una vegada a l’Ajuntament, Melchor, Gaspar i Baltasar seran rebuts oficialment i dirigiran el tradicional discurs a la ciutat des del balcó.

Prèviament, els Reis d’Orient arribaran a la Vall d’Uixó pels Coves de Sant Josep, com és tradició. Serà a les 12.00 hores aproximadament i s’instal·laran tanques per a evitar aglomeracions. Igualment, es recomana als assistents mantenir les distàncies de seguretat i complir en tot moment les mesures de protecció enfront de la Covid-19.

El regidor de Joventut ha agraït al Grup Scout Espadà “un any més, la seua col·laboració desinteressada a portar la il·lusió i la màgia dels Reis d’Orient a tots els xiquets i xiquetes de la Vall d’Uixó”.

Per a finalitzar, des del Grup Scout Espadà, María José Gregori, ha assegurat que els Reis d’Orient i la seua comitiva “estan molt contents de poder tornar a desfilar” i ha recordat que és necessari “complir les mesures de seguretat perquè la nit siga realment màgica”. També ha mostrat el seu desig “que la pau arribe a tots els racons del món”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari