La Vall d'Uixó celebra la I edició de Perrunos

Es tracta d’una jornada solidària amb les protectores d’animals de la localitat

La Vall d'Uixó celebra la I edició de Perrunos
15/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat aquest matí la primera edició de Perrunos, un recorregut solidari amb les protectores d’animals al Paratge de Sant Josep. A les 10.00 hores ha eixit una marxa de 2,7 quilòmetres en la qual han participat desenes de gossos acompanyats pels seus propietaris. Pel recorregut han gaudit de la Senda Quistel i la Línia XYZ.

En recollir el dorsal, els participants han entregat material per a les protectores d’animals: pinso per a gossos i gats, productes de desparasitació, mantes, abeuradors, etc. A canvi han rebut com a obsequi un dorsal (per al gos i el seu propietari) personalitzat i un portabosses per a recollir els excrements.

La jornada Perrunos s’ha completat amb una exhibició d’educació canina i d’agility i amb una desfilada de mascotes en adopció. També hi ha hagut un fotoràpid per a emportar-se una fotografia de record. L’objectiu principal ha sigut fomentar l’adopció, dins de la política de sacrifici zero que manté l’Ajuntament i per a això treballa amb protectores per a la recollida d’animals abandonats.

Aquest esdeveniment l’han organitzat conjuntament les àrees d’Esports, Benestar Animal i Turisme. També han col·laborat la Regidoria de Sostenibilitat i les protectores SOS Animals Sagunt, Petjades De carrer i Adaana. Tots ells han agraït als valleros i valleras amants dels animals la seua participació en aquesta jornada solidària, que tindrà continuïtat l’any vinent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari