La Vall d'Uixò contracta a 140 persones per a adequar els seus camins rurals

Els treballadors de l’atur agrari estan fent tasques d’arreglament de sots, desbrossament i formigonada

La Vall d'Uixò contracta a 140 persones per a adequar els seus camins rurals
23/07/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha contractat 140 persones de l’atur agrari gràcies a una subvenció de més de 220.000 €, als quals se sumen 25.000 € d’aportació municipal. Aquestes persones són agricultors i treballadors del camp que durant els mesos d’estiu queden aturats per la fi de la campanya citrícola i són contractats per a realitzar millores en les partides rurals del terme municipal de la Vall d’Uixó.

El regidor d’Agricultura, Fernando Daròs, ha destacat que “durant aquesta setmana s’ha treballat en el desbrossament de camins i voreres en els camins que arriben a carreteres principals per a millorar la visibilitat”. A més, s’han fet tasques d’arreglament de sots en els Torrasses, la Granotera, Camí Pou, la Punta, Camí Cabres, Senda dels Pescadors, la Miranda i Camí Font de Cabres.

D’altra banda, Jorge García, regidor d’Ocupació, ha volgut ressaltar “la tasca de coordinació entre totes dues regidories a l’hora de contractar personal en atur i actuar en les zones més afectades del nostre terme municipal”. García ha assegurat que “és importantíssim que el Ministeri continue apostant per aquestes iniciatives en una zona tan dependent de la citricultura com la nostra”.

Daròs ha assegurat que el mes d’agost seguiran els treballs d’arreglament de sots en zones com el Pla de Llobet, on també es netejarà el col·lector que actualment es troba tapat. A més, el regidor d’Agricultura ha asseverat que “el pla també inclou la formigonada de camins de terra o de pitjor qualitat, com el camí del Pla de Esbrí”. Així doncs, ha manifestat que “per a nosaltres és una obligació complir amb les demandes dels nostres agricultors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari