La Vall d'Uixó coordina l'inici del curs escolar al costat dels centres educatius

L’objectiu és garantir la seguretat a les aules, per la qual cosa es manté el reforç municipal de neteja i desinfecció

La Vall d'Uixó coordina l'inici del curs escolar al costat dels centres educatius
03/09/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha organitzat una reunió prèvia a l’inici del curs escolar el 8 de setembre, amb l’objectiu principal de tractar les mesures de seguretat i de prevenció de la Covid-19 per a garantir un entorn segur per a alumnes i docents. Per això es mantindrà el reforç municipal de neteja i desinfecció en els col·legis.

L’alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García, han presidit la reunió i han destacat que “amb l’experiència de l’any passat i la vacunació del 70% de la població podem iniciar el curs amb tranquil·litat, encara que sempre amb precaució i complint les mesures preventives estrictament”.

En la reunió celebrada a la Biblioteca Municipal també han participat el coordinador del Centre de Salut, Jesús García, i l’inspector d’Educació Xavier Granell. A més han assistit els directors dels centres educatius i la coordinadora d’Ampas, que han pogut plantejar els seus dubtes de cara al retorn a les aules de la setmana vinent.

Tant l’Ajuntament com el Centre de Salut s’han posat a la disposició dels centres educatius i han felicitat els equips directius i als docents “per la gran faena realitzada el curs passat” amb la preparació i aplicació de plans de contingència, així com el seguiment dels protocols d’actuació davant casos positius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari