La Vall d'Uixó ofereix Escoleta de Pasqua i Pasqua Multiesportiva per a les vacances escolars

La Vall d'Uixó ofereix Escoleta de Pasqua i Pasqua Multiesportiva per a les vacances escolars
09/03/2021 -

Les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han presentat la sisena edició de l’Escoleta de Pasqua. Des de totes dues àrees treballen “per la conciliació durant les vacances escolars així com per oferir un oci educatiu i esportiu de qualitat”, tal com han explicat la regidora d’Educació, Carmen García, i la regidora d’Esports, Mar Arzo. A més en aquest projecte s’ha apostat per una educació inclusiva adaptada a les necessitats especials de cada persona.

L’Escoleta de Pasqua se celebrarà els dies no festius de les vacances escolars – 1, 6, 7, 8, 9 i 12 d’abril-. García ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies recalcant que “la ràtio d’alumnes és d’1/10 alumnes, es crearan grups bambolles i se seguiran tots els protocols de seguretat sanitària determinats per la Conselleria d’Educació. Aquesta sisena edició comptarà amb dues modalitats: l’Escoleta de Pasqua i la Pasqua Multiesportiva.

La inscripció es pot fer del 9 al 22 de març de manera en línia o presencial. Per a fer-la en línia cal accedir a la web municipal – http://www.lavallduixo.es/vecinos-y-vecinas/educacion – i triar la modalitat que es desitge. La inscripció presencial es pot fer entregant la fulla de matrícula en l’OAC -Oficina d’Atenció al Ciutadà- prèvia reserva de cita. El preu de totes dues modalitats és de 20€.

L’empresa seleccionada per la coordinadora d’Ampas ha sigut Després del Col·le, una empresa local amb “molta experiència en activitats d’oci” ha destacat la delegada d’educació. Aquest projecte aposta per l’educació en valors, l’ètica i la diversitat. La modalitat tradicional se celebrarà en el CEIP Assumpció i l’esportiva en les instal·lacions esportives municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari