La Vall d'Uixó signa un conveni amb l'església de l'Assumpció de col·laboració turística

El Consistori dotarà de personal per a les visites i s’encarregarà de la neteja i manteniment del Campanar

La Vall d'Uixó signa un conveni amb l'església de l'Assumpció de col·laboració turística
16/08/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la parròquia de la Mare de Déu de l’Assumpció han signat un conveni per a fer visites turístiques guiades al campanar de l’Església. L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha manifestat que “l’objectiu és augmentar els recursos turístics de la Vall i garantir que els qui visiten els Coves de Sant Josep s’acosten al poble i gaudisquen de tot el que els podem oferir“.

El conveni signat destaca que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó serà l’encarregat de la neteja i adequació del Campanar. Per això, el rector de l’Assumpció, Marc Estela ha afirmat que “per a nosaltres és un orgull que en aquest 230 aniversari del campanar continuem col·laborant perquè molta gent conega el patrimoni històric de la nostra ciutat que tanta història té”. I és que per a Estela, “el Campanar és el símbol de la Vall sobre la qual s’han construït les nostres arrels com a poble”.

Tania Baños ha afirmat que “el govern municipal continuarà treballant en la creació del relat turístic del Camí de l’Aigua”i ha afegit que “la recuperació del patrimoni sempre ha sigut la nostra prioritat per a mostrar qui som i d’on venim“, així doncs “continuarem treballant en aquesta línia perquè tots els vallers i valleres puguen mostrar el seu orgull de ser de la Vall d’Uixó”.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha informat que es faran visites guiades diàries al Campanar i ha animat als ciutadans a acostar-se a la Tourist Info o telefonar al 96469078 per a informar-se dels horaris que s’ofereixen cada dia”. L’alcaldessa ha volgut agrair a Marc Estela i al Bisbat que “ens hagen donat les claus de la parròquia perquè els vallers i els turistes gaudisquen del nostre tresor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari