La Vall d'Uixó i Fovasa signen l'acord que fixa l'inici de les obres del segon Poliesportiu Municipal abans que acabe l'any

Jaime Sanahuja serà l’arquitecte i Gimecons l’empresa constructora d’una infraestructura que integra la part esportiva amb l’exterior

La Vall d'Uixó i Fovasa signen l'acord que fixa l'inici de les obres del segon Poliesportiu Municipal abans que acabe l'any
07/04/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i Foment València Medi Ambient (Fovasa), l’empresa que presta el servei públic de neteja viària i recollida de residus urbans del municipi, han signat aquest matí el document d’acord que marca els terminis per a la construcció del segon Poliesportiu Municipal.

Jaime Sanahuja (Sanahuja & Partners) serà l’arquitecte i Gimecons (Grup Gimeno) serà l’empresa constructora. Una vegada l’oficina tècnica municipal ha entregat el projecte bàsic, des de hui el despatx d’arquitectura té 4 mesos per a redactar el projecte d’execució. Una vegada redactat, l’oficina tècnica disposarà de 3 mesos per a revisar-ho i aprovar-ho. Des de la seua aprovació, el termini per a començar les obres és d’1 mes, per la qual cosa la previsió és que comencen abans de final d’enguany.

La construcció de la primera fase serà la que assumisca Fovasa, amb una inversió d’1.126.797 euros, complint així amb les millores que se li exigien per contracte. En aquest sentit, l’alcaldessa, Tania Baños, ha assenyalat que “des de l’inici de la legislatura passada hem treballat per a regularitzar el contracte, millorar el servei de neteja viària i recollida de residus i l’evolució és evident, amb una ciutat més neta, nous camions i la inclusió del servei de contenidor marró per al fem orgànic”.

Baños ha afegit que el segon Poliesportiu Municipal “és molt necessari i molt demandat per la ciutadania i teníem un deute amb el món esportiu local que ara està prop de ser realitat”. El termini de finalització de les obres s’estableix entre 12 i 18 mesos des del seu inici. La ubicació serà al costat de l’Estadi Municipal José Mangriñán, atés que aquests terrenys són públics i ja estan qualificats de dotació esportiva, la qual cosa facilita els tràmits i que el calendari es puga complir.

L’arquitecte, Jaime Sanahuja, considera el projecte “molt interessant des del punt de vista arquitectònic i constructiu”. Així, ha destacat que “serà una infraestructura de primer nivell i que farà ciutat, perquè integra la part esportiva amb l’exterior amb la creació d’espais públics de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari