La Vall d'Uixó formigona el camí que uneix l'Aqüeducte amb la carretera de Sogorb

En la zona es crearà una nova zona verda en la qual treballen els tallers d’ocupació, la brigada municipal i els treballadors de l’atur agrari

La Vall d'Uixó formigona el camí que uneix l'Aqüeducte amb la carretera de Sogorb
19/08/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha creat i formigonat un passeig que uneix el parc de l’Aqüeducte amb la carretera de Sogorb, just al costat de l’Ambulatori II. L’adequació de la nova zona verda s’ha dut a terme amb el treball conjunt de les regidories d’Urbanisme, Sostenibilitat i Ocupació. “La brigada municipal ha sigut l’encarregada de fer diversos murets i els treballadors de l’atur agrari han formigonat el camí” destaca el regidor d’Ocupació, Jorge García.

Per part seua, l’Agricultura, Fernando Daròs, ha manifestat que “gràcies a l’atur agrari continuem netejant camins en la zona del Randero, en la zona de Casanya i se segueix amb la Muntanya Zamora. A més, Daròs, ha ressaltat que en aquesta última zona es treballarà la setmana que ve quan “Fovasa ens cedisca el camió netejarem i recollirem les brosses i branques que hem anat acumulant en aquesta zona o la zona de l’aiguamoll del Fons”.

El regidor d’Agricultura ha assegurat que “no podem arribar a tot perquè en la regidoria només disposem de personal durant dos mesos i, per tant, no podem arribar a tots els llocs que ens agradaria“. García explica que “les obres són possibles gràcies a una subvenció estatal de 220.000€ als quals se sumen més de 25.000 € del Consistori”.

L’objectiu és crear una zona verda en el passeig cap a les Coves de Sant Josep, per a això s’han plantat alguns arbres i arbustos “i en un futur plantarem més, per a garantir l’ombra” afirma García. Daròs, ha finalitzat agraint als treballadors de l’atur agrari que durant aquests dos mesos han fet tasques molt importants per a adequar un terme municipal tan gran com el nostre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari