L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia un programa d'inserció sociolaboral per a persones en situació d'exclusió

La subvenció de 55.000 euros permet parar atenció individualitzada i assessorament per a millorar l’ocupabilitat

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia un programa d'inserció sociolaboral per a persones en situació d'exclusió
02/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha posat en marxa el projecte ‘Activem una Vall inclusiva’, un programa d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social. Per a això ha rebut una subvenció de 55.000 euros de la Conselleria de Polítiques Inclusives per a la contractació de sis professionals que fins a final d’any pararan atenció individualitzada i personalitzada, assessorament i acompanyament a persones vulnerables: aturats de llarga duració, víctimes de violències de gènere i usuaris i usuàries de Serveis Socials i Orientació Laboral.

El regidor d’Ocupació, Jorge García, i la regidora de Serveis Socials, han visitat el centre social Sant Vicent-Assumpció, que s’ha habilitat per a realitzar l’atenció presencial amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Tots dos han destacat que l’objectiu és “donar oportunitats i millorar l’ocupabilitat de persones que el necessiten pels seus factors socials o pels seus antecedents, que moltes vegades no han decidit sinó que els vénen condicionats pel seu entorn”.

Gràcies a la col·laboració entre administracions i entre regidories s’ha impulsat aquesta iniciativa “per a fomentar la inclusió activa i la participació de les persones amb dificultats d’inserció laboral”. Així, a través d’aquest pla es treballen “les seues habilitats socials, que són fonamentals per a aconseguir un lloc de treball”, han assenyalat. La iniciativa ‘Activem una Vall inclusiva’ està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari