La Vall d'Uixó posa en marxa el servei d'escola matinera el 21 de març

El projecte es realitzarà en els 12 col·legis públics de la ciutat de 8.00 a 9.00 hores per a facilitar la conciliació familiar i laboral

La Vall d'Uixó posa en marxa el servei d'escola matinera el 21 de març
15/03/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó posarà en marxa el dilluns 21 de març un nou servei d’escola matinera, gràcies a una subvenció del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, que a través del Pla Corresponsables pretén facilitar la conciliació familiar i laboral. El projecte es posarà en marxa en els 12 col·legis públics de la ciutat de 8.00 a 9.00 hores, amb activitats lúdiques i recreatives (no lectives).

La regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé, i la regidora de Serveis Socials, han presentat aquesta iniciativa que començarà el 21 de març i es prolongarà fins al final d’aquest curs escolar al juny. Segons la resposta “s’ampliarà al setembre, quan done inici el nou curs”.

Aquesta era “una demanda de moltes famílies per a conciliar la vida familiar i laboral, sobretot de les dones que són els qui solen encarregar-se d’aquestes tasques de cures”, han assenyalat les edils. Així, es converteix en “una acció positiva a favor de la igualtat i soluciona un dels problemes que detectem en el Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social”, presentat fa tres setmanes i que ja apuntava aquesta necessitat.

La inscripció per a l’escola matinera es pot realitzar fins a aquest divendres 18 de març en cadascun dels col·legis públics on es realitzarà aquesta nova iniciativa per primera vegada a la Vall d’Uixó. La setmana passada ja es va repartir un full informatiu i d’inscripció a l’alumnat.

Amb la subvenció de 145.678 euros que ha atorgat el Ministeri d’Igualtat, a més de posar en funcionament l’escola matinera també s’ampliaran i milloraran serveis que ja s’estan prestant com les escoles de Nadal, Pasqua o estiu, que se celebren durant les vacances escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari