La Vall d'Uixó neteja i esbrossa el barranc de l'Horteta

La Vall d'Uixó neteja i esbrossa el barranc de l'Horteta
26/03/2021 -

La Regidoria d’Agricultura i Sostenibilitat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, està adequant i millorant diferents camins rurals i carreteres del terme municipal. El regidor de l’àrea, Fernando Daròs, ha detallat que eren “unes accions molt necessàries i demandades que a més d’embellir ajuden a millorar la seguretat viària i la visibilitat”.

El cost d’aquest treball és zero, perquè les màquines pesades les ha cedides el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació i les restes de poda els retiren els treballadors de la brigada municipal. Daròs ha informat que s’ha actuat en la carretera de Vilavella, en la de Nules fins a la població, en la d’Algar i les vies de servei i també en la d’Almenara i el carril bici de la zona.

El regidor d’Agricultura ha declarat que també s’ha esbrossat la senda Peixcadors i els camins Vell d’Algar i Pou i en la partida Travessa. Les millores en el barranc de l’Horteta han sigut molt sol·licitades per les associacions de veïns del barri Toledo i de la zona de Sant Vicent, ja que en molts casos “impedien el pas o eren un focus de brutícia”.

Daròs ha volgut agrair a la Diputació que haja escoltat les demandes del consistori i ha demanat a la ciutadania que respecte la zona “perquè es puga convertir en una zona verda de passeig”. A més, ha afegit que des del departament que dirigeix es “continuarà prevalent la seguretat, en aquest cas viari i treballant braç a braç amb totes les administracions possibles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari