La Vall d'Uixò organitza la I Fira d'Hàbits de Vida Saludable

Els dies 17 i 18 de setembre s’instal·laran més de 20 estands al carrer Institut i la programació inclou activitats, màster class, rutes i xarrades

La Vall d'Uixò organitza la I Fira d'Hàbits de Vida Saludable
10/09/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha organitzat la I Fira d’Hàbits de Vida Saludable, que se celebrarà del 15 al 19 de setembre. La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha explicat que un dels principals objectius de l’àrea és “conscienciar sobre l’adquisició d’hàbits de vida saludable, ja que així podem prevenir moltes malalties i a més ajudar a fer un món més sostenible i cuidar el planeta“.

El 17 i 18 de setembre, al carrer Institut (davant de l’IES Honori Garcia) s’instal·laran més de 20 estands relacionats amb l’alimentació saludable, la cura del medi ambient, el reciclatge, la pràctica esportiva, l’oci responsable i la salut mental. En la plaça del Parc es realitzaran diversos màsters class i activitats: ball modern i dansa, pilates terapèutic, ioga, pedalada per a majors de 65 anys i contacontes.

Dins de la programació també s’ha inclòs una xarrada sobre salut bucodental en la infància que organitza Mametes i Més el dimecres 15 de setembre i una xarrada sobre intel·ligència emocional per a la salut i l’esport que tindrà lloc el 17 de setembre. A més, hi haurà una jornada de donació de sang; una ruta caminant, amb bici o patins per a conéixer els arbres monumentals del municipi; un concert de jazz; i una marxa senderista a l’Anoueret i Mines de Terreta.

Gràcies a la col·laboració del Consorci de l’Hospital Provincial, els Centres de Salut i diverses associacions també es realitzaran proves de sucre o tensió ocular, entre altres. Bartolomé ha donat les gràcies “a totes les regidories, entitats, comerços i persones que s’han sumat a aquesta primera edició i l’han feta transversal per a aconseguir que la Vall d’Uixó siga una ciutat més saludable“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari