L'Ajuntament de la Vall d'Uixó potencia la formació per a comerços i persones desocupades

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó potencia la formació per a comerços i persones desocupades
17/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó manté la formació per als comerços locals i per a les persones desocupades i aquest mes de novembre ha desenvolupat dos tallers i ha posat en marxa dos programes de formació “que han cobert totes les seues places i hi ha persones que s’han quedat fora perquè els grups presencials són limitats per les mesures de seguretat per la Covid-19”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jorge García. Per això, ja s’està treballant en l’organització d’una segona edició.

Fins a final d’any encara hi ha previstes tres jornades formatives sobre disseny del currículum, presentacions en públic i manipulació d’alimentats i higiene alimentària. Les inscripcions estan obertes i poden realitzar-se a través de la pàgina web www.empleolavallduixo.es o contactant amb l’Agència de Desenvolupament Local (ADL).

Aquest mes, 30 comerços locals han participat en els tallers de Whatsapp com a eina de venda i de presentació de vídeos en Instagram. En aquest sentit, García ha destacat que “la pandèmia ens ha fet veure la necessitat de digitalitzar el xicotet comerç i modernitzar les seues maneres de promocionar-se i arribar al públic”. Un treball que es va iniciar la legislatura passada “i que ara estem reforçant i potenciant”, ha afegit.

D’altra banda, han començat dos programes de Garantia Juvenil dirigits a menors de 30 anys en situació de desocupació: muntatge i manteniment de drons i activitats de comerç i magatzem, tots dos de 125 hores de duració. L’objectiu a més de rebre coneixements específics en eixos àmbits és “millorar la seua inserció laboral, les seues habilitats socials i el seu ús de les eines de mitjans socials per a la cerca d’ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari